Katja

Katja

Katjalla on pitkä työhistoria hoitajana varhaiskasvatuksessa sekä työkokemusta myös vanhus-, päihde- ja mielenterveystyöstä.
Siirtyminen lastensuojelun sijaishuollon kentälle oli luonteva askel kasvattajan tehtävissä, jossa hän ymmärtää arjen struktuurin, kodinomaisen kasvuympäristön ja lasten osallisuuden merkityksen, jossa oman elämän valmiuksia harjoitellaan arkeen kuuluvissa askareissa. Katja hyödyntää mielellään erilaista osaamistaan arjen ohjaustyössä, jossa myös hänen ravitsemusalan koulutus on makoisassa käytössä. Katjalle on tärkeää lasten ja nuorten yksilöllinen kohtaaminen ja sensitiivisyys, jossa on tilaa niin jämäkkyydelle kuin hauskalle höpsöttelylle ja huumorille.

Tähkässä Katja arvostaa sen myönteistä ilmapiiriä ja erityisesti luonnon kauneutta ja mahdollisuuksia luoda lapsille arjen keskelle virikkeitä ja pysähtymistä hetkeen yhdessä toisten kanssa.

Katja on tunnettu hersyvästä naurustaan ja luotettavana kanssakulkijana, joka luo ympärilleen yhteisen tekemisen meininkiä ja hyvän mielen säveliä. Hänen rakas harrastus on laulaminen ja kuorotoiminta EtCetera -lauluryhmässä sekä liikunta salilla tai GospelLattareissa.

”Onni on mielentila, asenne, minkä voi saavuttaa opettelemalla ja harjoittelemalla sitä juuri tässä hetkessä”.