Markus

Markus

Markus on monialainen ammattilainen, joka on toiminut mm. nuorten koulutustehtävissä, niin kotimaassa kuin kansainvälisellä kentällä sekä toiminut maahanmuuttajien kotouttamisen asiantuntijana. Parhaillaan hän opiskelee lähihoitajan tutkintoa. Markuksen ammatillisia vahvuuksia on monikulttuurisissa yhteisöissä toimiminen, tavoitteellinen kasvatustyö sekä koulutussuunnittelu. Tätä kokemusta hän mielellään hyödyntää myös Tähkässä, jossa hän jakaa erityisen vastuutehtävän koulunkäynnin tuesta lapsille ja nuorille.

Itseään kuvaillessa Markus toteaa olevansa valossa kulkeva sunnuntai-lapsi. Iloisuus, positiivisuus, leikkisyys ja pilke silmäkulmassa ovat hänen tunnusmerkkejään, niin työssä kuin vapaalla. Hän heittäytyy täydellä innolla tehtävään kuin tehtävään. Hän on myös ammattitaitoinen kokki ja pitää mielellään väen maukkaan ja terveellisen ruoan parissa.

Markus on taitava käsistään ja mielellään rakentelee ja puuhastelee kaikenlaista linnunpöntöistä hirsitöihin. Vapaa-ajalla hänet yleensä löytää metsästä, järveltä tai elokuvien, musiikin ja hyvän ruoan parista.

Tähkässä hän arvostaa sen ilmapiiriä ja arvomaailmaa, jossa saa tehdä työtä sydämellä - kädet mullassa, luonnon läheisyydessä.

"Pimeys ei voi karkottaa pimeyttä: vain valo voi tehdä sen”