Mira

Mira

Miran ammatillisella polulla hänelle avautui uudelleenkoulutuksen myötä uusi työkenttä lastensuojelun sijaishuollossa, jossa hän ehti tehdä töitä useassa eri pienryhmäkodissa ennen kuin päätyi Tähkän yhteisöön vakituiseksi tuntityöntekijäksi vuonna 2021. Tähkässä Mira arvostaa mielen hyvinvointia ruokkivaa luontoympäristöä ja kulttuuria, jossa sen arvomaailma kohtaa oman näkemyksen turvallisesta ja toisia kunnioittavasta tavasta kohdata niin lapsia kuin työkentän toimijoita ja tiimin jäseniä.

Mira on koulutettu kokemusasiantuntija ja tukihenkilö, jolla on kokemusta kiusattujen nuorten kysymyksistä toimittuaan myös ohjaajana näiden vakavien kysymysten kanssa askaroiville nuorille ja heidän perheilleen. Miraa voikin luonnehtia tsempparina, joka on omien erilaisten elämänkokemustensa kautta esimerkki ei pelkästään taistelijana vaan lähimmäisenä, jonka valoisa elämänasenne vahvistaa kokemusta voimavaralähtöisen ajattelun merkityksestä hyvän ja onnellisen elämän mahdollistajana.

Mira on iloinen ja energinen perheenäiti ja työkaveri, jolta ei huumori ja nauru lopu. Vapaa-ajallaan hän nauttii ulkoilusta ja ajattomasta tekemisestä kahden alakouluikäisen lapsen, miehen ja koiran kanssa. Hän pitää matkailusta ja suhtautuu uteliaasti elämään, jossa sen sykettä on mukava seurailla vaikka istuskellen kahviloissa perheen kanssa.

”Erilaisuus on rikkautta ja sen tunnistaminen ja hyväksyminen kannattelee voimavarana elämässä.”