Sanna-Mari

Sanna-Mari

Sanna-Mari on hoitotyön ammattilainen, jonka työkokemus vanhusten parissa kymmenen vuoden ajalta on ollut arvokas matka rinnalla kulkijana hoitajan tehtävissä. Sanna-Marin polku lastensuojelun sijaishuollon kentälle avautui jatko-opintojen kautta Tähkään, ja hän opiskelee tällä hetkellä sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalan lisäksi lasten ja nuorten osaamisalaa työn ohessa.

Kasvattajana Sanna-Marille on tärkeää voida vaikuttaa siihen, että lapsilla ja nuorilla olisi turvallinen ja tasapainoinen kasvuympäristö. Osaavien ja sydämellä työtä tekevien ihmisten kanssa on hyvä tehdä yhteistyötä, jossa rinnalla kulkijan tehtävä myös lasten ja nuorten kanssa avautuu kykynä ymmärtää ja kuunnella sekä pyrkimyksenä huomioida ja nähdä heidän oma näkemys asioissa. Sanna-Mari kokee tärkeänä tukea myös vanhempia ja nuoren perhettä heidän jaksamisessaan sekä ottaa heidän mielipiteet ja näkemykset huomioon.
Huumorintajuinen ja empaattinen Sanna-Mari on työkavereiden mielestä luotettava, huolellinen ja toimeentarttuva tekijä.

Sanna-Mari on naimisissa ja kahden kouluikäisen pojan äiti, joka tykkää liikkua ja viettää vapaa-aikaa perheen parissa. Kasvun ihmeitä hänestä on mukava seurata kasvattamalla kasviksia siemenestä asti ja innostua käsillä tekemisestä.

Tähkässä Sanna-Marista on hienoa, kun luonto on lähellä ja metsään on mahdollisuus mennä lasten ja nuorten kanssa päivittäin. Luontosuhteen vaaliminen lisää myös mielen hyvinvointia.